Image
Shabnam Tavakoli.
Shabnam Tavakoli. Bild: Hifab

Shabnam Tavakoli ny affärschef på Hifab

Bolag Hifab rekryterar Shabnam Tavakoli som ny affärschef för de team som arbetar med anläggning, mark och miljö i Stockholm. Hon kommer senast från Trafikverket där hon varit projektledare på avdelningen för Stora Projekt, nu senast för Projekt E4 Förbifart Stockholm. Med rekryteringen stärker Hifab sitt erbjudande kring infrastruktur, mark och anläggning.
Publicerad den 27 September 2023

Shabnam Tavakoli har lång erfarenhet av olika former av samhällsbyggnadsprojekt och har tidigare varit konsult på WSP och Ramboll. Nu senast kommer hon från Trafikverket där hon lett arbetet med bland annat E4 Förbifart Stockholm. Med sin gedigna erfarenhet av att leda stora och komplexa samhällsbyggnadsprojekt kommer hon spela en avgörande roll för Hifabs fortsatta utveckling.

– En väl fungerande infrastruktur är helt avgörande för en hållbar utveckling i Stockholmsregionen. Som oberoende rådgivare och projektledare inom samhällsbyggnad vill vi stärka vår förmåga att vara med och bidra i de stora projekten och med Shabnam Tavakolis kompetens och erfarenhet kommer vi ta flera viktiga kliv framåt, säger Nicke Rydgren, vf på Hifab.

– Hifab befinner sig i en spännande fas och jag ser en stor potential i att utveckla och utöka bolagets erbjudande kopplat till mark, infrastruktur och anläggning. Med min erfarenhet hoppas jag kunna bidra till att vi framåt kan vara med som rådgivare och ledare när stadens och regionens stora projekt tar form och realiseras, säger Shabnam Tavakoli, Affärschef på Hifab.

Shabnam Tavakoli kommer ingå i bolagets ledning och tillträder sin tjänst den 2 oktober.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige