Image

Serneke rekryterar Charlotte Petzell som marknadsansvarig

Karriär Serneke har rekryterat Charlotte Petzell som marknadsansvarig för affärsområde projektutveckling. Hon kommer senast från JM och ska nu arbeta med marknadsföringen av Sernekes egna bostäder.
Publicerad den 18 November 2015
Charlotte Petzell. Bild: Serneke
Charlotte Petzell.

Rekryteringen av Charlotte Petzell är en del i Sernekes satsning på ett eget bostadskoncept. Hon ska arbeta med att starta upp försäljnings-och marknadsarbetet för Sernekes egna bostäder.

– Det blir roligt och utmanande att vara med från början och definiera produkten och ta fram de verktyg som krävs för att kommunicera den. Det är extra spännande att Serneke är ett expansivt och nytänkande bolag med varierande projekt som sticker ut, inte minst Karlatornet och hela Karlavagnsplatsen, säger Charlotte Petzell.

Hon har tidigare arbetat med marknadsföring, försäljning och kommunikation på Sodexo och har de senaste fem åren varit marknadsansvarig inom JM Region Väst. Hon har erfarenhet av hela försäljningsprocessen för ett bostadsprojekt – från marknadsanalys i tidigt skede fram till inflyttningsklara bostäder

– Charlottes kompetens är ovärderlig när vi nu ska starta upp vårt egna bostadskoncept. Vi kommer fortsätta utmana jättarna i branschen, även inom bostadsutveckling, säger Patrik Lindström, vd för Serneke projektutveckling.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige