Image

Serneke förstärker med ny projektutvecklare

Bolag Serneke har rekryterat Rickard Edlund som projektutvecklare för affärsområdet projektutveckling.
Publicerad den 13 Oktober 2015
Rickard Edlund blir ny projektutvecklare på Serneke. Edlund kommer närmast från Veidekke. Bild: Serneke
Rickard Edlund blir ny projektutvecklare på Serneke. Edlund kommer närmast från Veidekke.

Rickard Edlunds arbete med ackvisition inom projektutveckling innebär att han är delaktig i förvärven och projekten på ett tidigt stadium. Projektutveckling har flera intressanta projekt som behöver planeras och projekteras. Rickard kommer närmast från Veidekke där han arbetade som arbetschef och tidigare projektchef/projekteringsledare.

Energin som finns i bolaget var en av anledningarna till att Rickard Edlund valde att börja på Serneke.

– Det är imponerande att kunna förverkliga sina idéer som till exempel utvecklingen av Prioritet Serneke Arena. Serneke vågar utmana det konventionella och det lockade mig, säger han.

Rickard började sin tjänst som projektutvecklare i mitten av september.

– Vi är mycket glada att Rickard valt att ansluta sig till vårt gäng. Den breda kompetens och långa erfarenhet Rickard tar med sig till oss kommer att komplettera vår organisation på ett bra sätt och tillföra mycket värde i våra projekt säger Patrik Lindström, vd på Serneke projektutveckling.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige