Image
Savills nyanställer.
Savills nyanställer. Bild: Savills

Savills utökar sitt värderingsteam – anställer fem

Bolag Savills har efter sommaren utökat sitt värderingsteam med fem nya värderare.
Publicerad den 5 September 2023

I Stockholm har Rasmus Davidsson och Leif Nasser anslutit. Rasmus Davidsson är auktoriserad värderare med lång erfarenhet av att jobba med fastighetvärdering, och kommer närmast från en tjänst som värderare hos Newsec. Leif Nasser, som under sommaren tog examen från KTH, har under det senaste året arbetat extra hos Savills värderingsteam och ansluter nu på heltid.

I Göteborg välkomnar vi Christoffer Lind, Agnes Högemark och Linn Falk. Christoffer Lind kommer från en tjänst som värderare hos Croisette i Göteborg. Agnes Högemark och Linn Falk, som båda har jobbat extra hos Savills under det senaste året, ansluter nu på heltid efter att ha tagit examen från LTH.

I och med rekryteringarna består värderingsteamet nu av 21 värderare.
– Trots viss osäkerhet på marknaden har vi en fortsatt stor efterfrågan på våra värderingstjänster och med dessa rekryteringar säkrar vi upp att vi kan fortsätta hålla en hög kvalitet gentemot våra beställare, säger Lena Sylvén, Co-Head of Valuation på Savills.
– Riktigt kul att vi lyckas fortsätta växa vårt redan starka team i Göteborg då vi har ser ett stort inflöde av nya uppdrag från både nya och befintliga kunder i södra Sverige, säger Marcus Kindbom, Co-Head of Valuation på Savills.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige