Image
Korsningen Fleminggatan/Scheelegatan på Kungsholmen i Stockholm.
Korsningen Fleminggatan/Scheelegatan på Kungsholmen i Stockholm. Bild: Areim

Sats öppnar i Brädstapeln

Uthyrning Boende och verksamma på Kungsholmen får under hösten 2019 tillgång till en ny dagligvarubutik och ett ökat serviceutbud i kvarteret Brädstapeln i korsningen Fleminggatan/Scheelegatan. Utöver nya Ica Kvantum Kungsholmen och ett nytt Systembolag är det nu klart att Sats kommer att öppna ett helt nytt träningscenter i fastigheten.
Publicerad den 15 Mars 2019

– Vi kommer närmare och närmare det helhetskoncept med ett levande kvarter som vi har som ambition att erbjuda såväl boende som de som arbetar i området. Att Sats väljer att etablera sig här höjer ytterligare servicegraden och fler människor kommer att röra sig i kvarteret även efter kontorstid säger Erik Ullsten, ansvarig för fastigheten hos fastighetsägaren Areim.

Areim fortsätter att utveckla kvarteret och nästa steg är att etablera kafé och restauranger. Genom att erbjuda ett ökat utbud av butiker och service med längre öppettider vill Areim förankra kvarteret i stadsmiljön och skapa liv och rörelse fler timmar på dygnet, något man anser saknas på den här delen av Kungsholmen i dag.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige