Image

Platzer hyr ut 1 100 kvadratmeter i Högsbo

Uthyrning Platzer har tecknat ett femårigt hyresavtal med Science Fivewood Europe AB om drygt 1 100 kvadratmeter lager och kontor i fastigheten Högsbo 3:6 med adress Fältspatsgatan 4 i Högsbo i Göteborg. Fastigheten ligger centralt belägen i Högsbo med närhet till såväl trafikleder som kollektivtrafik.
Publicerad den 2 Oktober 2012
P-G Persson. Foto: Nicklas Tollesson. Bild: Nicklas Tollesson.
P-G Persson. Foto: Nicklas Tollesson.

- Vår verksamhet har vuxit sedan starten i november 2011. Vi letade efter lokaler som kunde uppfylla de krav vi har på vår verksamhet och de produkter vi säljer, allt samlat under ett tak. Platzers kombinationslokal på Fältspatsgatan passade oss utmärkt, säger Maria Littorin vd på Science Fivewood.
- Vi välkomnar Science Fivewood, ett företag med ett mycket spännande produktsortiment, till Högsbo. Uthyrningen visar att det finns en fortsatt efterfrågan på kombinationslokaler i citynära lägen. Hittills i år har vi hyrt ut över 6 500 kvadratmeter i Högsbo-området, säger P-G Persson vd på Platzer.

Science Fivewood flyttade in i lokalerna den 1 september 2012.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige