Image

Nya avdelningschefer till Projektengagemang

Bolag Projektengagemang fortsätter att växa och rekryterar nu två nya medarbetare till affärsområdet PE Infrastruktur.
Publicerad den 28 September 2016
Michael Olsson. Bild: Projektengagemang
Michael Olsson. Anders Attelind.jpg Bild: Projektengagemang
Anders Attelind.jpg

Anders Attelind rekryteras som chef för den nystartade miljöavdelningen. Han har en bakgrund som konsult på företaget AECOM samt uppdragsledare på Ramböll. Avdelningen kommer att vara inriktad mot miljöfrågor och erbjuda tjänster inom bland annat förorenad mark, MKB, tillstånd, geologi, byggnadsmiljö, vattenmiljöutredningar och Due Diligence. 

Michael Ohlsson tar över som avdelningschef för vattenfrågor inom PE Infrastruktur. Avdelningen, kallad Vattenpartner, kommer att arbeta med projekt kring dricksvatten, badhus, industriell vattenrening och kommunala avloppsreningsverk. Michael Ohlsson har erfarenhet från omkring 250 vattenreningsuppdrag som exempelvis innefattar ombyggnation av vattenverk med membranteknik. Han kommer närmast från en tjänst på Sweco.

– De nya rekryteringarna är ett steg i vår utveckling att bli en av Sveriges främsta konsultkoncerner. Med sina spetskompetenser och gedigna erfarenhet kommer Michael Ohlsson och Anders Attelind att vara stora tillgångar för affärsområdet. Det stärker också vårt helhetserbjudande och därmed fortsätter vi att skapa ett ökat värde för våra kunder, säger Örjan Bryggö, affärsområdeschef Infrastruktur på Projektengagemang.

– Projektengagemang är ett företag på frammarsch och det är spännande att få vara med på resan till att bli ett av Sveriges största konsultbolag. Arbetet med hållbarhets- och miljöfrågor har redan kommit långt i koncernen men det finns givetvis saker att förbättra. Jag ser fram emot att tillsammans med kompetenta och duktiga medarbetare utveckla och driva detta arbete framåt, säger Anders Attelind, avdelningschef miljö, PE Infrastruktur.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige