Image

Projektengagemang köper ingenjörsföretag

Bolag Projektengagemang köper ingenjörsföretaget Konkret Rådgivande Ingenjörer i Stockholm.
Publicerad den 17 Januari 2017

Konkret är ett teknikkonsultföretag inom konstruktion som under fjolåret omsatte cirka 68 miljoner kronor och sysselsatte drygt 50 medarbetare. Företaget grundades 2000 och finns i dag i framför allt Stockholm men även i Luleå och Umeå.

– Konkret är ett företag med stor specialistkompetens och ett mycket gott renommé. Vi vill kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar inom alla våra verksamhetsområden och detta är ett mycket viktigt och stort steg i den riktningen. Tillsammans breddar vi nu vårt helhetserbjudande och vi är därför mycket nöjda över att förvärva denna starka kompetens, säger Per-Arne Gustavsson, vd och koncernchef, Projektengagemang.

Den närmsta tiden kommer de båda organisationerna att integreras under ledning av Christer Öhman, vd på Konkret, och Per Göransson som är operativ chef på Projektengagemang.

– Som en av landets ledande aktörer inom byggnadskonstruktion känns det väldigt positivt att nu bli en del av Projektengagemang. För oss som grundat och äger företaget har det varit viktigt att säkra bolagets framtid och detta känns som helt rätt väg att gå. Projektengagemang ger oss både en stabil grund att stå på men också musklerna att fortsätta växa, säger Christer Öhman, vd, Konkret Rådgivande Ingenjörer i Stockholm AB.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige