Image
Katarina Ringstedt och Per-Arne Gustavsson.
Katarina Ringstedt och Per-Arne Gustavsson.

Projektengagemang bildar PE Arkitektur

Bolag Konsultkoncernen Projektengagemang slår samman koncernens arkitektbolag och bildar det nya affärsområdet PE Arkitektur.
Publicerad den 27 Januari 2016

PE Arkitektur kommer från och med starten den 15 januari att ha ett 90-tal medarbetare runtom i landet. Kontor finns bland annat i Stockholm, Södertälje, Göteborg, Kungsbacka, Malmö, Skövde, Mariestad, Visby och Åre.

PE Arkitektur har stora kunder inom både offentlig och privat sektor. Uppdragen återfinns inom en rad områden, exempelvis vård, utbildning, bostäder, handel, kontor och teatrar.

– Hållbarhetsfrågorna vinner nu snabbt mark och blir allt viktigare för en sund samhällsutveckling. Kraven på att ta ansvar går som en löpeld genom näringsliv och offentlig förvaltning och allt fler ser de ekonomiska och strategiska fördelarna med att ta täten och vara en del av lösningen på utmaningarna. Vår vision har alltid varit att PE ska erbjuda våra kunder allt under ett och samma tak och detta är ett stort steg mot det målet, säger Per-Arne Gustavsson, vd för Projektengagemang.

– Som ett av de ledande arkitektkontoren i landet besitter vi både bredden och specialistkunskapen som krävs för att tillgodose våra kunders behov, oavsett storlek. Vi arbetar i dag med allt från Sveriges mest avancerade operationssalar till slott och herresäten. En del av framgångskonceptet är att tillsammans med våra beställare arbeta som ett sammansvetsat lag för att förverkliga visioner och uppnå bästa resultat, både ekonomiskt och hållbarhetsmässigt, säger Katarina Ringstedt, affärsområdeschef PE Arkitektur.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige