Image

Ny vd för JM i Belgien

KARRIÄR Christopher Lee har utsetts till ny vd för det helägda dotterbolaget JM Construction i Belgien. Han tillträder tjänsten som vd den 1 juli i år. Nuvarande vd Göran Sjöborg kvarstår som styrelseledamot och direktör i det belgiska bolaget till årets utgång. Därefter återvänder Göran Sjöborg till JM AB i Sverige och andra arbetsuppgifter.
Publicerad den 13 Juni 2008

Christopher Lee, 39 år, har arbetat inom JM-koncernen sedan 2001, bland annat som ansvarig för projektutveckling (head of project development) vid JM Construction i Belgien. Han är utbildad arkitekt (architect DPLG) från
universitetet i Paris och född och uppvuxen i Skottland.

- Belgien är en spännande och expansiv bostadsmarknad, säger Christopher Lee, tillträdande vd.

Christopher Lee efterträder Göran Sjöborg som varit vd för JM Construction i Bryssel sedan 2002. Förändringen har skett på initiativ av Göran Sjöborg som varit operativt ansvarig i drygt sex år.

- JM Construction tillhör redan idag Belgiens ledande projektutvecklare av bostäder, säger Göran Sjöborg, avgående vd. Med ett gediget kunnande och stort engagemang är Cristopher rätt person att leda bolaget i det fortsatta utvecklingsarbetet. Att vi lyckades hitta en så bra ersättare internt är dessutom en extra tillfredsställelse.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige