Image

Ny styrelseordförande i Einar Mattsson

Karriär Arne Karlsson har i september valts in som ledamot i Einar Mattssons styrelse. Vid bolagsstämman 2013 träder han in som styrelseordförande efter Magnus Schmidt som lett styrelsens arbete sedan 2003.
Publicerad den 2 Oktober 2012
Arne Karlsson. Bild: Einar Mattsson. Bild: Einar Mattsson
Arne Karlsson. Bild: Einar Mattsson.

Under Magnus Schmidts tid som ordförande har det samlade värdet på Einar Mattssonbolagens egna kapital mer än fördubblats.

Arne Karlsson är utöver engagemanget i Einar Mattsson styrelseordförande i Ratos och SNS (Studieförbundet Näringsliv och Samhälle) samt styrelseledamot i Bonnier Holding, Bonnier AB och AP Möller Maersk.
De övriga ledamöterna i styrelsen är Lennart Bernhardtson, Henrik Didner, Marianne Ränk, Ristjan Ränk, Anders Ränk, Kristina Ränk och Stefan Ränk.
- Vi ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med Arne i styrelsen. Hans erfarenhet från att arbeta med familjeföretag och företagsutveckling passar väl in med våra ambitioner att vara engagerade, omtänksamma och framåt i det vi tar oss an, säger Anders Ränk, styrelseledamot och ordförande i ägarrådet.
- Med sin industriella bakgrund och breda styrelseerfarenhet har Magnus Schmidt skickligt lotsat oss genom generationsskiften på såväl ägar- som operativ nivå. Det är med stor tacksamhet vi ser tillbaka på Magnus insatser som ordförande, avslutar Anders Ränk.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige