Image
Helene Eriksson klar som ny regionchef för NREP i Västsverige
Helene Eriksson klar som ny regionchef för NREP i Västsverige Bild: NREP

NREP rekryterar regionchef till Västsverige

Karriär Helene Eriksson har anslutit till NREP som regionchef för bostadsverksamheten i Göteborg. Eriksson har mer än 20 års erfarenhet inom fastigheter och kommer närmast från en roll som affärsutvecklingschef på Lansa Fastigheter. Dessförinnan har hon bland annat varit chef för hyresfastigheter på HSB Göteborg och affärsutvecklare inom Skanska Nya Hem.
Publicerad den 11 Oktober 2022

– Vi är mycket glada över att Helene har valt att ansluta till teamet. Göteborgsregionen är en marknad för oss där vi vill växa och med en kombination av gedigen erfarenhet samt starkt driv kommer Helene att vara en viktig pusselbit i detta, säger Rickard Langerfors, bostadschef på NREP.

NREP är en av Nordens största fastighetsinvesterare med tillgångar till ett värde om cirka 180 miljarder kronor under förvaltning fördelat på sju miljoner kvadratmeter fastighetsprojekt i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Polen. För ett år sedan lanserade NREP sin ambition om att ta en ledarposition i den gröna omställningen genom att uppnå en koldioxidneutral fastighetsportfölj utan klimatkompensation redan 2028.

– Jag är mycket glad och ödmjuk över förtroendet att leda NREP:s satsning på bostäder i Västsverige. Jag delar bolagets drivkraft att genom innovation och nytänkande utmana och förändra den traditionella fastighetssektorn. Tillsammans måste vi ta ansvar och accelerera omställningen till CO2-neutralitet i alla led, både under byggnation och vid långsiktig drift och förvaltning, säger Helene Eriksson, regionchef Göteborg för NREP:s bostadsverksamhet.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige