Image
Nordic PM hyr ut 6 000 kvadratmeter lager i Karlstad åt Företagsparken.
Nordic PM hyr ut 6 000 kvadratmeter lager i Karlstad åt Företagsparken.

Nordic PM hyr ut 6 000 kvadratmeter lager i Karlstad åt Företagsparken

Uthyrning MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap och Företagsparken tecknar hyresavtal på två och ett halvt år gällande lagerytor om 6 000 kvadratmeter i Vålberg, Karlstad. Tillträde till ytorna ägde rum den 1 december 2022 och avtalet sträcker sig fram till 2025.
Publicerad den 7 December 2022

Nordic PM avslutar året med att hjälpa Företagsparken med att teckna ett hyresavtal med MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, avseende hela 6 000 kvadratmeter i fastigheten Vålberg 1:430 i Karlstad.

Lokalytan på Långgatan 2 ligger i Vålberg och är ett lager på 6 000 kvadratmeter. Vålberg är en tätort i Karlstad kommun som ligger invid Norsälven. Tätorten ligger längst med E45 samt järnvägsspåren. Med tåg till Karlstad tar det 20 minuter.

– Efter en snabb och intensiv process är vi mycket glada för vår uppdragsgivares skull som får en stabil och bra hyresgäst i MSB, säger Niklas Norlin ansvarig uthyrare på Nordic PM.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Carl Janglin beskriver turbulensen på OP: "Tvingades krympa för att överleva"

Bolag Oscar Properties avgående vd Carl Janglin berättar för Fastighetssverige varför han lämnar bolaget, hur pressen har varit de senaste månaderna och varför den korta tiden på bolaget inte blev som han hade tänkt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige