Image
Bild: Istock

Niam går in på Bergenmarknaden

Transaktioner Niam har förvärvat en fullt uthyrd kontors- och utbildningsfastighet med ett attraktivt läge i Norges näst största stad Bergen.
Publicerad den 20 Januari 2022
Niam köper en 11 400 kvadratmeter stor fastighet i norska Bergen. Bild: Niam
Niam köper en 11 400 kvadratmeter stor fastighet i norska Bergen.

Fastigheten har ett centralt och attraktivt läge vid havet vid Vågen, ett av de mest trafikerade områdena i Norge. Den har 11 400 kvadratmeter uthyrningsbar yta och en totalrenovering av fastigheten slutfördes 2013.
– Vi är glada över att ha gett oss in på fastighetsmarknaden i Bergen som vi ser stora möjligheter i. Denna fastighet är ett bra komplement till vår nyligen förvärvade fastighet i Stavanger och vi ser fram emot att utöka vår närvaro ytterligare på den norska marknaden, säger Torstein Bomann-Larsen och Thomas Fiskerstrand, Associate Directors Transactions i Norge.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Skåneporten växer in i Halland

Transaktioner Skåneporten fortsätter sin expansion i södra Sverige och tar genom sitt senaste förvärv steget in i Halland. Vd:n Andreas Meyer berättar för Fastighetssverige om nya förvärvet, utvecklingsplaner och om att bryta ny mark i Sydsverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige