Image

NAI Svefa förstärker till nytt område

KARRIäR Nyligen drog NAI Svefa igång sitt nya affärsområde interim management, under ledning av Petra Skoglund. Nu har NAI Svefa börjat rekrytera till det nya affärsområdet.
Publicerad den 28 Maj 2010

Mikael Johansson har i veckan tillträtt en tjänst som säljare på NAI Svefa med fokus på interim management och den offentliga sektorn.

Mikael Johansson kommer senast från Metria där han har arbetat med att sälja och marknadsföra deras tjänsteutbud över hela landet. Mikael Johansson har arbetat som förrättningslantmätare i såväl kommunal som statlig regi, samt som kart- och mätchef i Partille kommun.

Därefter sadlade han om och har under de senaste åren enbart arbetat med utveckla affärer och erbjuda olika typer av konsulttjänster för Metrias räkning.

- Med rekryteringen av Mikael Johansson understryker vi satsningen på det nya affärsområdet interim management samt förstärker vår redan starka position mot den statliga och kommunala sektorn. Vi är övertygade om att Mikael i samverkan med våra specialister och affärschefer kommer att öppna nya dörrar till kunderna och därmed bredda våra affärsmöjligheter, säger NAI Svefas koncernchef Lennart Weiss.

- Framför allt kommer Mikael att arbeta mot kommuner och myndigheter där han har sedan tidigare har ett gediget nätverk. Mikaels bakgrund gör att han förstår både kunderna och vår affär, vilket vi ser som strategiskt viktigt, säger Lennart Weiss.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige