Image
Huvudstabadet.
Huvudstabadet. Bild: Wikimedia commons

Medley tar över drift av Solna simhall, Huvudstabadet och Svedenbadet

Uthyrning Solna kommun har beslutat att tilldela Medley uppdraget att driva Solna simhall och utomhusbaden Huvudstabadet och Svedenbadet från 1 april 2024. Medley lägger därmed tre nya anläggningar till sina tidigare 11 i Stockholmsområdet.
Publicerad den 29 November 2023

Avtalet gäller i 4 år med möjlighet till förlängning i 5 år. I driften ingår simhall, café, shop och kursverksamhet. Medley har i tillägg tecknat ett hyresavtal för ett gym i samma byggnad som Solna Simhall och det kommer att öppnas i slutet av januari. Solna kommuns simhallar har även tidigare driftats av Medley fram till och med 2017.

– Vi är otroligt glada över att vi får möjlighet att komma tillbaka för att drifta och vidareutveckla verksamheten vid dessa tre fina anläggningar. Vi ser framförallt fram emot ett givande samarbete med kommunen och att få träffa personal och kommuninvånare igen, säger Daniel Almgren, vd på Medley.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige