Image
Max flyttar sitt kontor i Luleå till nya lokaler.
Max flyttar sitt kontor i Luleå till nya lokaler. Bild: Galären

Max flyttar till större kontor i Luleå

Uthyrning Galären och Max Burgers har tecknat hyresavtal om cirka 2 000 kvadratmeter för Max nya kontor i Luleå. Sedan 2009 har Max Burgers suttit i Luleå centrum, men på grund av behovet av större lokaler väljer man nu en omlokalisering till Skutviken som är ett nytt spännande område för kontor och handel.
Publicerad den 19 December 2022

Hyresavtalet på sju år startar den 1 juli 2023 och här kommer man att samla Luleåkontorets befintliga funktioner såsom IT, ekonomi och administration. I flytten kommer cirka 75 personer följa med. De nya lokalerna ger även utrymme för fler anställda då Max expanderar kraftigt på alla sina marknader.

Det nya kontoret kommer att vara beläget på Skutviken, ett centralt område intill Luleås stora infartsled Bodenvägen. Lokalerna ska anpassas för Max verksamhet där både Galären och Max investerar i omformningen. Lokalerna beräknas vara inflyttningsklara så snart projektet står färdigt.
– Vi fortsätter vår tillväxtresa och satsar inte bara på våra restauranger, utan också på kontoren. Max är i Luleå för att stanna och vi behöver större lokaler till maxarna på kontoret här, säger Christoffer Bergfors som är vice koncernchef på Max Burgers.
– Vi är mycket glada att vi får fortsätta samarbetet med MAX Burgers och kan erbjuda dem ett nytt attraktivt kontor. Här ska vi tillsammans skapa utrymme för alla medarbetarna att trivas, säger Magnus Bjuhr, projektchef och vice vd på Galären i Luleå.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige