Image

Mäklarringen förstärker på kommersiella fastigheter – rekryterar från Swedbank

Karriär Mäklarringen ska bli starkare och större när det gäller förmedling av kommersiella fastigheter. Därför har man nu rekryterat Carl Fredrik Björkbom som distriktsägare och ansvarig för övergripande marknadsföring och försäljning av kommersiella fastigheter från Mälardalen till Treriksröset. Han kommer närmast från Swedbank.
Publicerad den 23 Maj 2013
Carl Fredrik Björkbom. Bild: Mäklarringen
Carl Fredrik Björkbom.

- Det här är ett sätt för oss att bli tydligare om vår kompetens inom kommersiella fastigheter och kommer att satsa mer på den typen av fastigheter än tidigare, säger Mats Limnefelt, vd för Mäklarringen.

Carl Fredrik Björkbom har en gedigen bakgrund från kommersiella fastigheter för Swedbank som han nu lämnar för att ägna sig åt Mäklarringen. Hans kontor kommer att finnas i Stockholm och Skellefteå men hans intagsområde sträcker sig från Mälardalen till Treriksröset.

- Mäklarringen säljer redan idag kommersiella fastigheter på vissa kontor, men vi kan ta ännu mer marknad genom att arbeta ännu mer fokuserat. Där kommer jag in och det är en jättechans att få vara med och utveckla detta tillsammans med resten av Mäklarringen, säger Carl Fredrik Björkbom.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige