Image

Lundbergs planerar satsning i Linköping

INVESTERING Lundbergs planerar att satsa i Linköping. - Vi har dock inte några direkt konkreta objekt än, säger Lundbergs informationschef Roger Ekström. Idag har vi endast inriktningen klar att vi ska söka objekt i Linköping som känns bra och det kan handla om både befintliga byggnader och mark för nybebyggelse.
Publicerad den 9 Juni 2008

Finansmannen Fredrik Lundberg menar att Linköping är en stad i stark frammarsch, och därför intressant att satsa på.

- Vi ser Linköping som en stad med stark växtkraft och dessutom tror vi på Norrköping och Linköping som en stark, framtida storstadsregion, den så kallade fjärde storstadsregionen, och här vi vill vara med som en av aktörerna, säger Roger Ekström till Folkbladet.

- Vi håller alla dörrar öppna, så det kan handla om såväl bostäder, som kontorslokaler och handelslokaler. Vi äger redan Åhlénshuset i Linköping och cirka 200 bostäder plus en del kontorslokaler och vi har även köpt grannfastigheten till Åhléns.

I nuläget är det oklart hur stor satsningen blir i pengar räknat.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige