Image

Lundberg köper i Linköping

TRANSAKTIONER Fastighets AB L E Lundberg köper fastigheterna Bokbindaren 27 och 28 i Linköping. Köpeskillingen uppgår till 56,4 miljoner kronor.
Publicerad den 27 Juni 2008

Säljare är Linköpings kommunala fastighetsbolag, LKF.
Bokbindaren 27 är en kontorsfastighet på cirka 2 000 kvadratmeter med Näringslivets hus som hyresgäst.

Bokbindaren 28 är i dag en parkeringsyta där Lundbergs har för avsikt att uppföra ett kontorshus på cirka 8 000 kvadratmeter.
Fastigheterna är belägna i centrala Linköping, granne med Lundbergs fastighet Braxen.

- Linköping är en intressant stad i en spännande region och vi är glada att kunna utöka vårt fastighetsbestånd i centrala Linköping. Vi planerar en nybyggnation av cirka 8 000 kvadratmeter kontor på den nuvarande parkeringsytan och kommer även att utveckla vår fastighet Braxen, främst med handel, säger Fastighets AB L E Lundbergs vd, Peter Whass.

-Lundbergs har funnits i Linköping sedan början av 60-talet, vi har vårt huvudkontor i Norrköping och känner starkt för denna region.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige