Image
Oscar Properties har förbrukat mer än hälften av aktiekapitalet.
Oscar Properties har förbrukat mer än hälften av aktiekapitalet. Bild: Istock

Likvidering nu på Oscar Properties horisont – kallar till kontrollstämma

Ekonomi/Finansiering Oscar Properties har förbrukat mer än hälften av sitt aktiekapital. Det konstaterar bolaget efter att ha upprättat en kontrollbalansräkning.
Publicerad den 23 April 2024

Bolaget skriver att det är i huvudsak nedskrivningar av aktier i dotterbolag och koncerninterna fordringar som orsakat kontrollsbalanssituationen.

Oscar Properties kommer att kalla till en extrastämma inom kort. En stämma som sammankallas efter en kontrollbalansräkning brukar kallas för en "första kontrollstämma", och innebär att man röstar om ifall bolaget ska likvideras.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige