Image

K25 och Bumbee Labs inleder samarbete

Handel Restauranghallen K25 har inlett ett samarbete med besöksflödesmätningsbolaget Bumbee Labs för att mäta hur besökarna rör sig i och utanför hallen. Bumbee Labs tar fram statistiken genom att mäta wi-fi-signaler från smartphones.
Publicerad den 9 Februari 2017

K25 har valt att mäta båda hur besökarna rör sig inne i själva lokalen, för att kunna optimera lokalens användning, men även hur stor konverteringsgraden är baserat på hur många som passerar utanför jämfört med hur många som går in. Utöver detta framgår antalet besökare, nedbrutet på tidsintervall, samt hur länge varje besökare stannar i lokalen. K25 har även valt att erbjuda gratis wi-fi till sina gäster via Bumbee Labs system.

– Det intressanta med informationen vi får från Bumbee Labs är att den går så mycket djupare än att bara mäta hur många besökare vi har. Att vi kan se exakt hur våra kunder rör sig i lokalen och hur länge de stannar här har gjort att vi har kunnat förbättra vår verksamhet, både för kunderna och för våra restauranger. Vi skulle över tiden eventuellt kunna anpassa lokalernas utformning och öppettider för att bättre passa mot våra kunders beteende. Vi gissar inte – vi vet, säger Michel Maiden, manager K25.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tandläkaren tar amerikanska burgarkedjan till Sverige: "Fastighetsägare kommer kräva att vi kommer"

Handel Den hajpade amerikanska hamburgerkedjan Five Guys kommer till Sverige i höst – och det gör den med hjälp av en svensk tandläkare. Noel Abdayem är serieentreprenören som står bakom NCPA Capital som har fått masterfranchise-rättigheterna för hamburgerkedjan – målet är minst 20 restauranger på fem år varav hälften i Sverige. För Fastighetssverige berättar han om varför han ger sig in i restaurangbranschen, hans långa kärlek till den amerikanska kedjan och risken han tar i att etablera ännu en hamburgerkedja på en redan överhettad marknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige