Image
Intea projekterar nytt polishus i Täby.
Intea projekterar nytt polishus i Täby. Bild: Intea

Intea projekterar nytt polishus i Täby

Bolag Intea och Polismyndigheten har ingått projekteringsavtal och inleder arbetet med att skapa ett nytt polishus i Arninge, Täby kommun.
Publicerad den 28 April 2022

Det nya polishuset planeras på del av fastigheterna Arninge 4:19 och Rönninge 3:5 och den uthyrningsbara arean beräknas uppgå till cirka 7 500 kvm. Nu ska arbetet med att detaljplanelägga marken tillsammans med kommunen påbörjas.

– Polishuset i Täby är ett av flera spännande projekt mellan Intea och Polismyndigheten. Vi är stolta över att vara med och bidra till att polisens behov av nya verksamhetslokaler tillgodoses, säger Kjell-Åke Nilsson, affärsutvecklingschef på Intea.

– Jag tillsammans med mina kollegor ser fram emot att så småningom flytta in i nya moderna lokaler med större ytor som är anpassade efter våra verksamhetsbehov. I ett nytt polishus beläget mitt i lokalpolisområde Södra Roslagen, med direkt närhet till livsnerven E18, får vi de bästa förutsättningarna för att möta dagens och framtidens utmaningar i alla våra fem kommuner, säger Anna Ohlsson, chef för lokalpolisområde Södra Roslagen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige