Image
Johan Nilsson är centrumutvecklingschef på Ikano Bostad som har förvaltat Hagsätra Centrum i knappt 20 år.
Johan Nilsson är centrumutvecklingschef på Ikano Bostad som har förvaltat Hagsätra Centrum i knappt 20 år. Bild: Ikano Bostad

Ikano och IWG öppnar kontorshotell i Hagsätra

Uthyrning I juni öppnar ett nytt kontorshotell i Hagsätra Centrum. Det nya kontorshotellet kommer erbjuda arbetsplatser med coworking, privata kontor, mötesrum och kreativa ytor. Kontorshotellet drivs av IWG.
Publicerad den 27 Maj 2024

– Det har varit roligt att utveckla och anpassa lokalen till ett modernt kontorshotell tillsammans med IWG. Lokalerna kommer att förenkla vardagen för dem som vill starta eget eller arbeta nära hemmet, säger Johan Nilsson, centrumutvecklingschef på Ikano Bostad.

Kontorshotellet drivs av IWG, som är verksamma i över 120 länder. Lokalerna i Hagsätra är inom IWG:s varumärke HQ.

– En av flera prioriteringar för IWG i Sverige är att växa vårt nationella nätverk vilket inkluderar Stockholm med omnejd, och inte minst söderort. Hagsätra var och är ett intressant område så när Hagsätra Torg 13 kom upp som ett alternativ tillsammans med möjligheten att jobba med Ikano Bostad så var beslutet att gå vidare enkelt, säger Mattias Almstok, försäljningsdirektör IWG i Sverige.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige