Image
K6 i Malmö.
K6 i Malmö. Bild: Svenska Hus

ICT Additude flyttar in hos Svenska Hus i Malmö

Uthyrning Konsult- och headhuntingbolaget ICT Additude ICT Additude har valt att flytta sin verksamhet till K6 på Kungsgatan 6 i Malmö. Företaget flyttar in i sina nya lokaler på 315 kvadratmeter hos Svenska Hus den 1 december.
Publicerad den 26 September 2024

– Det är med stor glädje som vi välkomnar ICT Additude till våra lokaler. Jag är övertygad om att deras verksamhet kommer bidra till vår gemensamma vision och kreativitet vi eftersträvar i K6, säger Anna Hurtig, regionchef Skåne kommersiellt, Svenska Hus.

ICT Additude är en del av ICT Group med huvudkontor i Holland, med över 2 000 anställda och verksamheter runt om i hela Europa.

ICT är inne i en förändringsprocess och det nya kontoret i K6 är ett naturligt steg i denna resa. Under våren genomförde ICT Additude en omfattande sökning efter en lokal som inte bara skulle möta deras behov av utrymme utan också spegla deras engagemang för innovation och samarbete.

– Valet föll direkt på K6 för dess estetiska utformning och alla de faciliteter som erbjuds, inklusive arrangemang av företagsevenemang, föreläsningar, tillgång till ett gemensamt gym och förmånen att nyttja ytor med många andra företag. Just den gemenskapen ser vi extra mycket fram emot, säger Denis van Nunen, vd på ICT Additude.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi tror på en stark realhyresutveckling"

Bolag SBB:s dotterbolag Sveafastigheter är på väg mot börsen och blir därmed det största börsnoterade svenska bostadsbolaget. Sveafastigheters vd Erik Hävermark berättar för Fastighetssverige vad de vill uppnå genom noteringen, om börsklimatet och tajmingen för noteringen, tillväxtplanerna för bolaget och varför Sveafastigheter inte kommer att delas ut till aktieägarna i SBB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige