Image
Viktor Wadelius blir affärschef för Hifab i Uppsala.
Viktor Wadelius blir affärschef för Hifab i Uppsala. Bild: barabild.se

Hifab etablerar sig i Uppsala

Bolag Hifab etablerar sig nu i Uppsala under ledning av Viktor Wadelius, som rekryterats som affärschef. Teamet består till en början av fyra personer och planen är att bolaget ska fortsätta växa under året.
Publicerad den 14 Augusti 2024

– Uppsala och Stockholm utvecklas i hög takt där regionerna växer allt mer samman och många av våra kunder finns etablerade på bägge orter. Vi ser stora synergier där vi kan erbjuda lokala team av projektledare i kombination med strategisk rådgivning och kompetens inom teknisk förvaltning. Viktor och gänget som startar upp i Uppsala bidrar med lång erfarenhet och ny kompetens inom ledning och teknik som stärker oss som bolag, säger Nicke Rydgren, VD på Hifab.

Viktor Wadelius, som leder Uppsala-satsningen, har lång erfarenhet inom samhällsbyggnad och har arbetat med allt ifrån komplexa renoveringsprojekt i kulturhistorisk känslig miljö till nybyggnation av skolor och bostäder. Han kommer senast från PE Teknik & Arkitektur där han haft rollen som sektionschef för Uppsalakontoret. I rollen som affärschef på Hifab kommer Viktor Wadelius att leda satsningen samt ansvara för teamets fortsatta tillväxt och utveckling.

– Jag ser fram emot att vara med och bygga upp Hifabs erbjudande i Uppsala tillsammans med mina kollegor lokalt, från Stockholm och övriga orter. Vi har ett starkt team på plats redan från start, med förmåga att hjälpa våra kunder med både rådgivning och ledning i samhällsbyggnadsprojekt, säger Viktor Wadelius, affärschef på Hifab.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter åtta års väntan – nu tar Almedals-projektet nästa steg

Bygg/Arkitektur Wallenstam, Svenska Hus och Platzer har fått vänta länge på att det stora projektet vid Almedals fabriker ska ta nästa steg – åtta år närmare bestämt. Men planen, som innehåller cirka 270 bostäder och över 50 000 kvadratmeter handel och kontor med mera, ska nu till slut ut på granskning under hösten. Fastighetssverige berättar mer om det långdragna projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige