Image

Harry Sjögren köper i Högsbo

Transaktioner Harry Sjögren köper en kontorsfastighet i Högsbo, Göteborg.
Publicerad den 13 Juni 2013

Fastigheten ligger på FO Petersons gata i Högsbo och omfattar 2 700 kvadratmeter. Den är uthyrd till 45 procent. Säljare är en privat aktör.

Köpeskillingen är 34 miljoner kronor netto efter avdrag för bedömd uppskjuten skatt och inkluderar en outnyttjad byggrätt om 6 000 kvadratmeter. Tillträde har skett.

- Fastigheten är bara uthyrd till knappt hälften, men vi ser stor potential. Det här är ett mycket bra framtida läge, då det här på sikt kommer att bli porten till Göteborg från det här hållet. Den här fastigheten kompletterar vårt övriga bestånd i området, säger Harry Sjögrens vd Christer Sundberg till Fastighetssverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tandläkaren tar amerikanska burgarkedjan till Sverige: "Fastighetsägare kommer kräva att vi kommer"

Handel Den hajpade amerikanska hamburgerkedjan Five Guys kommer till Sverige i höst – och det gör den med hjälp av en svensk tandläkare. Noel Abdayem är serieentreprenören som står bakom NCPA Capital som har fått masterfranchise-rättigheterna för hamburgerkedjan – målet är minst 20 restauranger på fem år varav hälften i Sverige. För Fastighetssverige berättar han om varför han ger sig in i restaurangbranschen, hans långa kärlek till den amerikanska kedjan och risken han tar i att etablera ännu en hamburgerkedja på en redan överhettad marknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige