Image

Här är Erséus nya uppdrag

Karriär Kungsledens förre vd Thomas Erséus tillträdde i måndags posten som global chef för Ericssons fastighetsverksamhet.
Publicerad den 14 Januari 2015
Thomas Erséus. Bild: Kungsleden
Thomas Erséus.

Erséus ansvarsområde täcker alla fastighetsrelaterade frågor inom Ericsson globalt.

- Jag har precis börjat och håller på att sätta mig in i verksamheten. Det känns otroligt spännande och jag är stolt över förtroendet jag har fått, säger Thomas Erséus.

Erséus var vd för Kungsleden mellan 2006 och 2013 och han var dessförinnan vd för WSP Europe.

Sedan Erséus slutade på Kungsleden på våren 2013. Han har sedan dess bland annat blivit styrelseordförande för Halvarsson & Halvarsson, Forsen Projekt, Bengt Dahlgren Göteborg och Chalmersfastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige