Image
Gunnar Hansson.
Gunnar Hansson. Bild: Novier

Gunnar Hansson blir ny projektledare på Novier

Bolag Novier stärker sin transaktionsavdelning med Gunnar Hansson.
Publicerad den 28 Mars 2023

Novier har sedan sammanslagningen fokuserat på att positionera sig som fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande och har under året vuxit på den svenska marknaden. Nu stärker bolaget sin transaktionsavdelning med Gunnar Hansson som senior projektledare inom ramen för Noviers uppdrag. Gunnar Hansson började hos Novier den 20 mars.
– Vi är glada över att välkomna Gunnar till Novier. Han är rätt person att ytterligare förstärka vår rådgivning inom transaktionsverksamheten hos Novier. Gunnar har över 20 års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Med sin bredd från tidigare roller som transaktionsrådgivare och de senaste åren som affärsutvecklare på Bonava, är vi säkra på att Gunnar med sin breda kunskap inom rådgivning och affärsskapande, kommer att göra skillnad för våra kunder, säger Olof Rotbring, transaktionschef.
– Det är med glädje och stolthet som jag nu börjar på Novier. Det känns roligt och inspirerande att bli en del av Noviers spännande resa framåt och att få möjlighet och att bidra till våra kunders affärer, säger Gunnar Hansson.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige