Image
Kvarnholmen Centrum.

Gynmottagning flyttar in i Tilias Kvarnholmen

Uthyrning Novier har hyrt ut vårdlokaler till Endogyn Sverige om 358 kvadratmeter i Kvarnholmen Centrum, inom ramen för uthyrningsuppdraget för Tilia Fastigheter. Fastigheten Sicklaön 38:18 som innehåller Kvarnholmen Centrum, ligger i ett attraktivt läge på Kvarnholmen i Nacka. Centrumet innehåller fler vårdverksamheter och närservice, såsom Coop, Delselius bageri, STC gym och Kvarnholmens vårdcentral.


Jan Björk.

Trophi köper i Motala

Transaktioner Trophi köper fastighet med Ica som hyresgäst.


Manpower flyttar in i Uarda 6.

Manpower flyttar in hos Union Investment i Arenastaden

Uthyrning Novier har hyrt ut kontor till Manpower om 2 165 kvadratmeter på Evenemangsgatan 21 i Solna, inom ramen för förvaltnings- och uthyrningsuppdraget för Union Investment.


Novier får utökat uppdrag att sköta teknisk förvaltning åt Mileway.

Mileway utökar Noviers uppdrag

Uthyrning Novier utökar sitt partnerskap med Mileway för teknisk förvaltning av ytterligare 26 fastigheter i Sverige och 250 000 kvadratmeter. Det skriver de i ett pressmeddelande.


Gunnar Hansson.

Gunnar Hansson blir ny projektledare på Novier

Bolag Novier stärker sin transaktionsavdelning med Gunnar Hansson.


Kungsgatan 24 blir ny adress för Causey Westling.

Causey Westling flyttar till Kungsgatan

Uthyrning Novier har hyrt ut 536 kvadratmeter till Causey Westling på Kungsgatan 24, inom ramen för förvaltningsuppdraget för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (Gamla Liv).


Anna Persson, Ansvarig Affärsutveckling samt Partner Juni Strategi.

Juni och Novier i heltäckande samarbete

Bolag Juni Strategi och Novier har inlett ett strategiskt samarbete gällande att erbjuda fastighetsmarknaden heltäckande analystjänster. Syftet är att erbjuda offentliga och privata aktörer en helhetslösning som inkluderar analys av bostäder, handel, kontor, logistik och industri. Fastighetssverige tog ett samtal med Anna Persson som är ansvarig för affärsutveckling på Juni Strategi om vad det här betyder för dem.


Katja Bolander.

Katja Bolander blir ny marknadsansvarig på Novier

Bolag Novier rekryterar Katja Bolander som ny marknadsansvarit. Hon ansluter till bolaget från Citycon.


Ursvik Entré.

Sundbybergs Folkhögskola flyttar till Ursvik Entré

Uthyrning Ursvik Entré fylls med ännu mer liv och rörelse då Sundbybergs Folkhögskola har tecknat ett 15-årigt hyresavtal om 1 785 kvm, och flyttar sin verksamhet för vuxenutbildning till fastigheten i slutet av 2023. Med Folkhögskolan i Ursvik Entré fortsätter en plats för internationell och lokal samverkan att växa fram.


Fredrik Lindén, Uthyrningschef, Partner Novier och Kinga Kinnunen, Förvaltningschef, Partner Novier.

Novier vinner upphandling av Union Investment

Bolag Hamburgbaserade Union Investment har efter upphandling i konkurrens valt Novier som sin nya samarbetspartner. Uppdraget avser totalförvaltning och uthyrning av Union Investments svenska kontorsfastighetsportfölj bestående av 5 fastigheter med ett marknadsvärde om cirka 670 miljoner Euro.


Intill den kommande Norra Stationsparken återfinns Grönstedtska palatset, beläget på Sankt Eriksgatan 119-121/Dalagatan 100.

Novier har hyrt ut 10 000 kvadratmeter i Hagastaden

Uthyrning Utvecklingen av Hagastaden är en av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt som planeras vara klar år 2030. Intill den kommande Norra Stationsparken återfinns Grönstedtska palatset, beläget på Sankt Eriksgatan 119-121/Dalagatan 100 där Novier har, inom ramen för förvaltningsuppdraget för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv, hyrt ut cirka 10 000 kvadratmeter sedan våren 2021.


Brunogallerian, Stockholms minsta galleria, på Götgatan i Stockholm är nu fullt uthyrd.

Brunogallerian på Götgatan i Stockholm nu fullt uthyrd

Uthyrning Under våren 2023 öppnar & Other Stories och Arket varsin butik i Brunogallerian på Götgatan i Stockholm. I och med uthyrningen är Brunogallerian nu fullt uthyrd.


Novier får fortsatt förtroende att förvalta Gamla Livs Fastighetsportfölj.

Novier får fortsatt förtroende att förvalta Gamla Livs fastighetsportfölj

Bolag Novier har efter upphandling i konkurrens fått fortsatt förtroende avseende totalförvaltning från Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (publ) ("Gamla Liv")


Novier får uppdrag att sköta teknisk förvaltning åt Mileway.

Novier får förvaltningsuppdrag av Mileway

Bolag Novier har fått i uppdrag av Mileway att sköta den tekniska förvaltningen av drygt 850 000 kvadratmeter i Sverige.


Bostäder i Nyköping (genrebild).

Gunnar Graflunds köper sex fastigheter i Nyköping

Transaktioner Gunnar Graflunds Fastighets AB utökar beståndet med sex fastigheter i Nyköping.


Isak Andersson.

Novier förstärker närvaron i Malmö och södra Sverige inom transaktionsrådgivning

Karriär Isak Andersson ansluter till Novier på Malmökontoret som projektledare inom transaktionsrådgivning.


Heba etablerar sig i Nyköping.

Heba etablerar sig i Nyköping – köper nyproducerade hyreslägenheter

Transaktioner Heba Fastighets AB har tecknat avtal med en privat fastighetsägare gällande förvärv av en fastighet med 104 hyreslägenheter i Nyköping. Köpeskillingen är baserad på ett underliggande fastighetsvärde om 250 miljoner kronor. Tillträde planeras till i oktober 2022. Hyreslägenheterna är Hebas första etablering i Nyköping.


Novier ska förvalta 200 000 kvadratmeter åt Randviken

Uthyrning Novier har, efter upphandling i konkurrens, fått i uppdrag av Randviken att förvalta över 200 000 kvadratmeter i Sverige.