Image
Fastigheten Bastionen i Göteborg.
Fastigheten Bastionen i Göteborg. Bild: Novier

Fullt hus i Kvarteret Bastionen

Uthyrning Novier har hyrt ut två kontorslokaler i Kvarteret Bastionen om sammanlagt 400 kvadratmeter. Caporum Consulting flyttar in på Trädgårdsgatan 1 och en ännu icke namngiven hyresgäst tar plats på Stora Nygatan 31. Kvarteret Bastionen med sina sex fastigheter, som Novier förvaltar inom ramen i för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Tryggliv, är därmed fullt uthyrt på kontorssidan.
Publicerad den 27 Februari 2024

Kvarteret Bastionen ligger i ett strategiskt läge och möter Fredstans shoppingstråk, Kungsportsplatsens kollektivtrafik och Avenyns nöjesutbud vid Kopparmärra. I samband med dessa två uthyrningar är hela kvarterets kontorslokaler uthyrda. Båda verksamheterna flyttar in i sina nya kontorslokaler under våren 2024.

Caporum Consulting är en IT-konsultbyrå inom fintech och är experter inom IT och finans.
– Att få flytta in i våra nya lokaler där vi dessutom har möjligheten att påverka och anpassa dem utifrån vår verksamhet, är ett strategiskt viktigt steg i vår fortsatta utveckling och expansion, vi ser fram emot att välkomna våra medarbetare och samarbetspartners till vårt nya huvudkontor, säger Camilla Hennemann, CEO, Caporum Consulting.

– Vi är mycket glada över att Caporum Consulting valt att etablera sig i denna fina kontorslokal. Både läget och lokalerna kommer att passa de nya hyresgästerna utmärkt. Det är glädjande att vi i dessa tider fyllt upp hela kvarteret och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med våra nya hyresgäster, säger Anton Drott, Portfolio Manager, Leasing and Development på Novier.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige