Image
Rolf Edholm, CFO/Head of Financial Management på Novier.
Rolf Edholm, CFO/Head of Financial Management på Novier. Bild: Novier

Novier och Logistea ingår strategiskt samarbete

Bolag Novier har efter upphandling i konkurrens ingått strategiskt samarbete med Logistea avseende både ekonomisk och hyresadministrativ förvaltning för Logisteas bestånd i Sverige.
Publicerad den 20 Augusti 2024

Logistea är ett fastighetsbolag som erbjuder lokaler inom lager, logistik och lätt industri. Bolagets har ett bestånd på nästan 1,4 miljoner kvadratmeter till ett värde på cirka 13 miljarder kronor och har en årlig driftnetto om runt 900 miljoner kronor.

– Vi är mycket glada över att inleda detta samarbete med Novier, och ser fram emot att arbeta tillsammans för att erbjuda våra hyresgäster bästa möjliga service, och skapa långsiktigt värde, säger Philip Löfgren, CFO på Logistea.

– Vi är stolta och glada över att inleda ett spännande samarbete med Logistea. Genom att kombinera vår kompetens inom ekonomisk och hyresadministrativ förvaltning med Logisteas starka fokus på hållbara och moderna lokaler, är vi övertygade om att vi kan bidra till deras fortsatta framgång. Vi ser fram emot ett långsiktigt och framgångsrikt partnerskap, säger Rolf Edholm, CFO/Head of Financial Management på Novier.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter åtta års väntan – nu tar Almedals-projektet nästa steg

Bygg/Arkitektur Wallenstam, Svenska Hus och Platzer har fått vänta länge på att det stora projektet vid Almedals fabriker ska ta nästa steg – åtta år närmare bestämt. Men planen, som innehåller cirka 270 bostäder och över 50 000 kvadratmeter handel och kontor med mera, ska nu till slut ut på granskning under hösten. Fastighetssverige berättar mer om det långdragna projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige