Image
Helsingborg C (Terminalen 1).
Helsingborg C (Terminalen 1). Bild: Wihlborgs

Folktandvården utökar hos Wihlborgs i Helsingborg

Uthyrning Wihlborgs har tecknat avtal med Folktandvården Skåne om en utökning av lokalerna i Terminalen 1 (Helsingborgs central) med 700 kvadratmeter till totalt 2 100 kvadratmeter.
Publicerad den 18 Maj 2020

Folktandvården Skåne hyr idag 1 400 kvadratmeter i Terminalen 1 för både allmän- och specialist¬tandvård. Verksamheten växer och nu utökar man alltså lokalerna med 700 kvadratmeter i direkt anslutning till de befintliga. Både tillkommande och befintliga lokaler byggs om för att passa verksamhetens förändrade behov och skapa en välfungerande helhet. Folktandvården Skåne har tecknat ett 15-årigt avtal för hela ytan om 2 100 kvadratmeter.

– Vi är mitt i en stor omvandling av Helsingborg C där vi skapar framtidens transportnav med en välkomnande och trygg atmosfär, ökad service, nya kontorsytor och ny gestaltning. Att samtidigt kunna bidra till fortsatt utveckling för Folktandvården Skåne i Helsingborgs mest centrala läge känns förstås mycket bra, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

– Utökningen låter oss nyttja lokalerna bättre och öppna upp mot omgivningen. Detta innebär att tillgängligheten för våra kunder blir mycket bättre. Verksamheten kommer ha utrymme för att utvecklas, bland annat med jobbrotation, meriteringstandläkare och ST-tandläkare, säger Åsa Wahlin, chef för Folktandvården Skånes klinik på Helsingborg C.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige