Image

Fastighetsägare vill rusta upp i Varberg

PROJEKT Tre lokala fastighetsägare vill rusta upp ett slitet industriområde i norra Varberg. – Det är en ganska anskrämlig norra entré som Varberg har och vi vill gärna vara med och medverka till en snyggare entré, säger Mats Rydholm, en av fastighetsägarna bakom det gemensamma bolaget Birger, till SR Halland.
Publicerad den 19 Januari 2009

Birger vill köpa ett 1 000 kvadratmeter stort område av kommunen.

Detta skulle möjliggöra att ta ett helhetsgrepp och riva vissa byggnader och bygga nya lokaler för handel och kontor i ett förhållandevis centralt läge nära stationen, skriver SR Halland.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige