Image

Fambos vd i pension – hon blir efterträdare

Karriär Magdalena Bosson utsågs till ny vd för Familjebostäder vid ett extra styrelsesammanträde i går. Hon efterträder Bosse Sundling som går i pension. Magdalena Bosson är 43 år och har varit vd för Kista Science City AB samt stiftelsen Electrum och är sedan 2006 trafikdirektör vid Trafikkontoret i Stockholms stad.
Publicerad den 6 Maj 2011
Magdelena Bosson. Bild: Familjebostäder. Bild: Familjebostäder
Magdelena Bosson. Bild: Familjebostäder.

– Att arbeta med Stockholms utveckling i ett av Sveriges största allmännyttiga bolag känns både ansvarsfullt, utmanande och roligt. Hur vi bor och hur vår boendemiljö ser ut är frågor som engagerar människor. Familjebostäders uppdrag, att erbjuda sina hyresgäster ett boende med hög kvalitet och service, ser jag mycket fram emot att få leda, säger Magdalena Bosson.

– Hållbara och klimatsmarta bostäder i trygga, välskötta områden är en nyckel för att Stockholm ska kunna växa på det positiva sätt som vi vill. Jag ser fram emot att få jobba med Magdalena Bosson som har en spännande mix av ”mjukt” miljökunnande och en ”hård” trafik- och infrastrukturkompetens i bagaget, säger Jonas Nilsson (m), ordförande i Familjebostäders styrelse.

– Att erbjuda attraktiva hyresrätter kräver också ständig utveckling för att möta förväntningarna hos en växande stockholmsbefolkning och svara upp på de krav på bostäder som vi ska leva upp till, säger Ann-Margarethe Livh (v), vice ordförande i Familjebostäders styrelse.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige