Image
Eways öppnar i Westfield Mall of Scandinavia.
Eways öppnar i Westfield Mall of Scandinavia. Bild: Eways

Eways öppnar i Westfield Mall of Scandinavia

Uthyrning Laddoperatören Eways öppnar en laddbutik i Mall of Scandinavia i April. Laddbutiken som kommer att erbjuda Eways kompletta ladderbjudande för laddning hemma, på jobbet och publikt kommer att finnas bredvid Starbucks. Laddbutiken öppnar i april 2022.
Publicerad den 15 Februari 2022

Samhället har påbörjat en enorm omställning från förbränning av fossila ämnen till el och kunskapsbehovet är stort när alla bilförare ska byta till elbil. Eways kommer att finnas tillhands och med sina laddspecialister i Mall of Scandinavia för att hjälpa dem som vill med laddning av bilar, oavsett var och hur de ska laddas.
– En av våra huvudstrategier är att utbilda, därför vill vi finnas där många människor finns, så att vi kan hjälpa alla som vill byta från fossildrivna bilar till el, med utbildning och know-how inom elbilsladdning, säger Niclas Sahlgren, grundare och vd på Eways

Eways har sedan januari 2021 även en butik i Täby Centrum.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige