Image

Eklandia hyr ut till Fraktkedjan

Uthyrning Eklandia har tecknat hyresavtal med Fraktkedjan Väst avseende en logistikfastighet om 7 600 kvadratmeter.
Publicerad den 11 Oktober 2011

Fastigheten ligger på Exportgatan 15 i Hisings-Backa, Göteborg. Inflyttning kommer att ske i februari 2012. Fram till dess pågår en omfattande anpassning av fastigheten till en kyl- och frysterminal.

– Den nya terminalen är ett steg i vår långsiktiga satsning att bli Västsveriges ledande transportföretag. Vi kan nu fortsätta stärka vår ställning som leverantör av kvalificerade transport- och lagerlösningar inom kyl- och fryssegmentet. Vi ser fram emot att välkomna både nya och gamla kunder till vår nya terminal, säger Peter Agervi, vd på Fraktkedjan Väst AB.

– Vi är mycket glada över att Fraktkedjan Väst valt Eklandia till hyresvärd. Affären stärker dessutom Eklandias position som en ledande logistikpartner på Hisingen, säger Hans Stridh, affärsområdeschef på Eklandia Fastighets AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige