Image

DTZ får uthyrningsuppdrag i InfraCity

AFFÄRER DTZ har fått uppdraget att hyra ut kontorslokaler i InfraCity. InfraCity ligger mittemellan Stockholm och Arlanda precis invid E 4:an.Företagsparken omfattar totalt cirka 190 000 kvadratmeter och består av moderna kontor, ett förstklassigt hotell, konferenscenter, butiker och restauranger.
Publicerad den 16 Juni 2008

Nya hyresgäster erbjuds lokaler från 100 kvadratmeter upp till 10 000 kvadratmeter. 170 företag har redan valt att etablera sig i InfraCity. Bland dessa kan nämnas Cederroth International, E.ON, Kodak, Samsung och Xerox.
- För oss är det av mycket stor vikt att samverka med en fastighetsrådgivare som både har \″spring i benen och ett brett kontaktnät såväl i Sverige som utomlands. Detta har vi funnit genom att teckna ett samarbetsavtal med DTZ, säger Arne Månsson, områdeschef för InfraCity.

Vencom Property Partners AB är ansvariga för Asset Management av InfraCity och fastighetsägare är InfraCity AB.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige