Image
Andreas Larsson och Cassandra Steffensen.
Andreas Larsson och Cassandra Steffensen. Bild: Croisette

Croisette utser regionchefer för transaktioner i Stockholm och Malmö

Bolag Croisette Transactions utser Andreas Larsson och Cassandra Steffensen till Directors och regionansvariga för Croisettes transaktionsverksamhet i Malmö och Stockholm.
Publicerad den 20 Januari 2023

Både Cassandra Steffensen och Andreas Larsson har arbetat i fyra år hos Croisette och har gått från klarhet till klarhet i sin utveckling.
– Vi är mycket glada och nöjda med att kunna utse Andreas och Cassandra till regionansvariga. De har haft fantastisk utveckling och förkroppsligar i varje tum vad vi på Croisette står för: nytänkande, hängivenhet och långsiktighet. Vi får nu ett tydligt ledarskap för transaktionsteamen i Sveriges tre största städer då de kompletterar Joakim Grunditz som är regionansvarig för transaktion i Göteborg, säger Olle Håkanson Nobel, Co-Head of Transactions, Croisette Real Estate Partner.
– Jag är väldigt tacksam över det förtroende jag fått på Croisette sedan dag ett på bolaget. Ser ödmjukt fram emot att framöver få vidareutveckla och leda teamet i Malmö, både på individnivå och teamet som helhet, säger Andreas Larsson.
– Jag är tacksam för förtroendet att få leda och fortsätta utveckla transaktionsverksamheten i Stockholm. Jag ser så mycket fram emot att få fortsätta leverera långsiktig rådgivning tillsammans med alla kompetenta kollegor i såväl transaktionsteamet i Stockholm som Croisette som helhet, säger Cassandra Steffensen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige