Image
Eva Landén.
Eva Landén. Bild: Corem

Corem tecknar fyra hyresavtal i fyra städer

Uthyrning Corem har tecknat fyra hyresavtal i Norrköping, Västerås, Örebro och Arlandastad norr om Stockholm med ett totalt årligt kontraktsvärde om 18 miljoner kronor.
Publicerad den 20 Oktober 2021

I Norrköping har Corem tecknat ett 10-årigt avtal med Every Padel avseende uthyrning av 3 794 kvadratmeter i en fastighet belägen i handelsområdet Ingelsta. Inflyttning är planerad till Q1 2022.

I Västerås har Corem tecknat ett 15-årigt avtal med gymkedjan Member 24 avseende uthyrning av 2 373 kvadratmeter i en fastighet belägen i området Gustavsvik. Inflyttning är planerad till Q3 2022.

I Örebro har Corem tecknat ett 6-årigt avtal med Trafikverket avseende uthyrning av 2 625 kvadratmeter i den andra etappen av projektet Örebro Entré. Inflyttning är planerad till Q4 2023.

Norr om Stockholm, i Arlandastad, har Corem tecknat ett 10-årigt avtal med World Courier Sweden avseende uthyrning av 1 660 kvadratmeter i en planerad ny modern lagerbyggnad med tillhörande kontor. Inflyttning är planerad till Q1 2023.
– Vi ser med glädje fram emot att få välkomna dessa fyra hyresgäster till skräddarsydda lokaler hos Corem, säger Corems vd Eva Landén.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige