Image
Eva Landén.
Eva Landén. Bild: Corem

Corem hyr ut på 20-årigt avtal

Uthyrning Corem har tecknat ett 20-årigt hyresavtal med Bubs Godis AB avseende 12 900 kvadratmeter i Jönköping. Det nya hyresavtalet sträcker sig till 2040 och innefattar ombyggnation av hyresgästens befintliga 9 500 kvadratmeter samt nybyggnation av 3 300 kvadratmeter.
Publicerad den 28 November 2019

Bubs är ett svenskt familjeföretag med bas i Jönköping som har tillverkat godis sedan 1992 och har idag en av Nordens modernaste godisfabriker. Bubs har varit hyresgäster hos Corem sedan 2015.

Fastigheten Flahult 21:36 är belägen i Jönköping, och hyrs i sin helhet av Bubs. Projektet, som förutom om- och nybyggnation omfattar en solenergianläggning om cirka 1 900 kvadratmeter för energiförsörjning beräknas färdigställt kvartal Q3 2020.

– Genom möjligheten att anpassa och utöka lokalerna kan vi skapa förutsättningar för Bubs att växa vidare och samtidigt förlänga och utöka vårt redan mångåriga och goda samarbete. Att växa tillsammans med hyresgästerna är centralt för oss, och att göra det tillsammans med det drivna familjeföretaget Bubs är väldigt roligt. Vi ser fram emot ett fortsatt långt och givande samarbete, säger Eva Landén, vd.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige