Image

Citycon störst på Breeam In-Use

Energi/miljö Citycon miljöcertifierar 16 nordiska köpcentrum, varav tre i Sverige, med Breeam In-Use. Det gör Citycon till det köpcentrumbolag i Norden som har flest Breeam In-Use certifikat.
Publicerad den 9 Mars 2016

Breeam In-Use har tagits fram för att certifiera befintliga byggnader med avseende på hållbarhet och är ett logiskt nästa steg för Citycon som under många år har certifierat alla större utvecklingsprojekt.

- Breeam In-Use ger oss en god översikt över miljöprestandan hos våra fastigheter och användbar information om möjliga förbättringar. Vi kan även benchmarka oss gentemot branschens bästa exempel och få idéer om hur vi kan utveckla våra rutiner för fastighetsskötsel, säger Magnus Åkesson, regionchef på Citycon.

De svenska köpcentrum som har certifierats är Kista Galleria, Liljeholmstorget och Jakobsbergs Centrum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige