Image

Catena rekryterar vice vd

Karriär Catena rekryterar en vice vd med erfarenhet av högautomatiserade logistiksystem.
Publicerad den 16 September 2016
Benny Thögersen. Bild: Catena
Benny Thögersen.

Catena har anställt Benny Thögersen som ny vice vd. Han kommer närmast från Knapp AB, ett av de ledande företagen inom automation, där han varit vd i tre år.

Benny Thögersen har lång erfarenhet från lager och logistik och efterträder Mikael Halling som vice vd på Catena från och med den 1 december 2016.

Mikael Halling, som valt att trappa ner, kommer även fortsättningsvis jobba vidare för Catena med bland annat affärsutveckling.

- Det ska bli otroligt spännande att stiga ombord på Catenas resa, från ett traditionellt fastighetsbolag till en fullvärdig samarbetspartner för sina logistikhyresgäster, säger Benny Thögersen.

- Med sin gedigna erfarenhet och kompetens inom högautomatiserade logistiksystem tillika hans breda arbetslivserfarenhet inom logistiknäringen stärker Benny vår organisation på ett utmärkt sätt. Rekryteringen är ett led i att ännu bättre kunna serva våra kunder med ett helhetstänk i våra logistikfastigheter. Samtidigt är vi på Catena otroligt glada att Mikael Halling fortsätter hos oss i rollen som senior advisor så att vi även framöver kan ta vara på hans stora kontaktnät och breda erfarenhet, säger Catenas vd Gustaf Hermelin.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige