Image
Sven Stork.
Sven Stork. Bild: Castellum

Castellum hyr ut 2 800 kvadratmeter i Bromma

Uthyrning Castellum har tecknat tre nya hyresavtal i Bromma om sammanlagt 2 800 kvadratmeter med Tikkurila Sverige AB, Sängfabriken Mati AB och Svenska Lumon AB.
Publicerad den 16 April 2024

Området mellan Bromma Flygplats och Sundbyberg är redan idag ett etablerat kluster för bygg och heminredning där tre nya verksamheter kommer att bli ett fint tillskott och bidra i segmentet.
– Vi är glada över att välkomna ytterligare tre nya spännande företag, som bidrar till området med sina verksamheter inom bygg och heminredning som redan är starkt etablerat här, säger Sven Stork, region-vd i Stockholm.

I en drygt 1 400 kvadratmeter stor butikslokal på Karlsbodavägen, välkomnar Castellum Tikkurila Sverige AB, en nordisk färgleverantör med tjänster som kan hjälpa till att skapa färgstarka upplevelser i vår vardag.

Svenska Lumon AB, erbjuder inglasning av balkonger och altaner och etablerar sig hos Castellum med både kontor och lager om 859 kvadratmeter.
– Vi valde att flytta vårt kontor till Bromma eftersom det är ett så fint område med väldigt bra anslutningar till kollektivtrafiken, vilket gör det enkelt för vår personal samt våra kunder att ta sig till oss på ett enkelt och miljövänligt sätt. Vi valde även Bromma för att det finns gott om restauranger, butiker och annan service som är trevligt för våra anställda. Väldigt trevlig och bra omgivning helt enkelt, säger Kim Sahlström, regionansvarig Norra Sverige på Lumon Sverige AB.

Sängfabriken Mati AB har tecknat avtal i en 515 kvadratmeter stor butikslokal på Archimedesvägen i Castelums fastighet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige