Image

Besöksrekord och nya butiker i Täby

Handel Hösten 2013 invigdes södra utbyggnaden med 14 000 kvadratmeter butiksyta och under julen 2013 slogs också nytt besöksrekord. Nu presenterar Täby Centrum fler nya butiker. Nylanseringarna är ett led i färdigställandet av nya Täby Centrum som väntas stå klart under 2015.
Publicerad den 27 Januari 2014
Täby centrum. Bild: Unibail-Rodamco
Täby centrum.

2013 öppnade 60 nya butiker i södra utbyggnaden och med färdigställandet av den norra delen 2014 kommer flera öppningar. H&M storsatsar med en butik på cirka 4 000 kvadratmeter vilket gör den till den största H&M-butiken i ett nordiskt köpcentrum. I den nya butiken kommer såväl mode som H&M:s inredningskoncept H&M Home att rymmas.

En nyhet för alla träningsintresserade är att träningskedjan Sats öppnar Nordens mest moderna träningscenter i Täby Centrum och erbjuder nya klasser och generösa träningsytor.

– Vi kommer öppna ett modernt träningscenter i Täby Centrum med en lokal på 2 330 kvadratmeter i två plan och med den allra senaste designen och träningsutrustningen. För barnfamiljerna erbjuder vi Minisats med barnpassning, säger Linda-Li Wallin, Country Manager Sats Sverige.

Under 2014-2015 är flera välkända internationella varumärken på väg in som Mango och Claires samt Esprit. Även Pandora och Picard är klara etableringar och väletablerade mataffären Ica flyttar till större lokaler och byter dessutom koncept till Ica Kvantum. Det starka butiksutbudet och den välkomnande atmosfären i nya Täby Centrum bidrar till att allt fler besöker centrumet och under julhandeln 2013 slogs besöksrekordet som nådde de högsta nivåerna någonsin.

– De senaste åren har vi visat att Täbys attraktionskraft lockar internationella varumärken och koncept som inte funnits i Sverige eller Skandinavien tidigare. Vi vill fortsätta bygga den attraktivitet som gör Täby Centrum till en upplevelse utöver det vanliga, säger Christoffer Lind, centrumchef i Täby Centrum.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Milstolpe för Kistas stora omvandling när Klövern tar sig an 900 bostäder

Bostäder Med Kista Square Garden och 900 bostäder mitt i centrala Kista så tar Klövern sig an en ofantligt stor omvandling när Ericssons gamla kontor, intill gallerian, ska gå från kontor till bostäder och levande blandstad. Rickard Langerfors, vd för Klövern berättar om det något ovanliga projektet när Fastighetssveriges reporter mötte upp honom på plats i ett soligt Kista.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige