Image

Aros utökar ledningsgruppen och flyttar huvudkontoret

Bolag Aros Bostad rekryterar tre nya medarbetare till sin ledningsgrupp och väljer samtidigt att flytta sitt huvudkontor.
Publicerad den 9 November 2017

Ledningsgruppen i Aros Bostad förstärks genom rekrytering av tre nya medlemmar:

Elisabet Forsell, konceptutvecklingschef, med lång erfarenhet av design och projektering av flerbostadshus från bland annat Waldermarson Berglund Arkitekter.

Ulrika Jakobsson, marknad- och försäljningschef, som under många år arbetat med försäljning på JM och dessutom som fastighetsmäklare.

Rikard Wiss, chef projektgenomförande, med lång erfarenhet av projektering av stora byggprojekt på bland annat Forsen Projekt, Jernhusen samt Oscar Properties där han tidigare var vd för byggverksamheten.

I ledningsgruppen kvarstår sedan tidigare Magnus Andersson, vd, Ken Wendelin, CFO och vice vd, samt Thomas Hollaus, projektutvecklingschef.

Utöver ovanstående rekryteringar till ledningsgruppen har Aros Bostad under det senaste året stärkt organisationen ytterligare med åtta nya medarbetare för att ta bolaget till nästa steg i sin utveckling. Totalt har bolaget i dag 18 medarbetare.

Aros Bostad flyttar samtidigt sitt huvudkontor till mer ändamålsenliga lokaler på Hamngatan 13. Den utökade organisationen och de nya lokalerna skapar än bättre förutsättningar att ytterligare stärka positionen som framtidens bostadsutvecklare.

– Vi är lyhörda för hur människor vill bo och leva, idag och imorgon. Våra kunder efterfrågar en trygg ekonomi och arkitektur som innefattar genomtänkta funktioner och materialval i eftertraktade områden som står sig över tid. Mot den bakgrunden fortsätter Aros Bostad växa. Antalet projekt som går in i projekterings- och produktionsfas ser vi också öka kraftigt de kommande åren. Det gläder mig att vi lyckats attrahera en sådan stark kompetens i en mycket konkurrensutsatt marknad och ser det som ett kvitto på att vår affärsidé ligger rätt i tiden, säger Magnus Andersson, vd för Aros Bostad.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Aros Bostad på Branschguiden

Aros Bostad är ett partnerägt fastighetsutvecklingsbolag med fokus på utveckling av moderna, funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen, med materialval och gestaltning som står sig över tid. Bolaget förvärvar, utvecklar och/eller konverterar kommersiella fastigheter och mark till byggrätter eller färdiga bostäder. Genom att agera långsiktigt, med ansvar för hela värdekedjan, skapas en trygg bostadsaffär för kunderna och en stabil avkastning åt investerarna.

Huvudinvesterare är företrädesvis institutionellt kapital från Första AP-fonden, finlä...

Läs mer om Aros Bostad på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige