Image

Arenachef för Environiq utsedd

BYGG KunskapsPorten äger Environiq Arena i Kristinehamn. KunskapsPorten kommer att sköta driften i egen regi. Som chef och ansvarig för Arenan anställs chefen för det nuvarande badet i Kristinehamn, Joanna Carlsson.
Publicerad den 21 Januari 2009

Till verksamheten kommer att knytas en Kreativitetsgrupp med bland annat Tommy Gustavsson, Centrumledare i Kristinehamn, och ALP konferens AB som kommer att medverka till att skapa evenemang och aktiviteter i Arenan.

- Vi har ambitionen att få ett riktigt bra samarbete med förenings- och näringslivet i Kristinehamn och skapa nya aktiviteter och evenemang, till glädje för Kristinehamn och hela regionen, säger Joakim Ollen, vd i KunskapsPorten Kristinehamn.

- Det har från början varit vår ambition att driva verksamheten i egen regi för att få ″raka rör″ mellan fastighetsägande och verksamhet. Nu kan vi med Joanna Carlsson som drivande person, med viktig erfarenhet som chef på det befintliga badet satsa fullt ut på Arenan och på det kommande badet, som öppnas under 2010.

- Det är glädjande att vi dessutom kunnat knyta några av regionens bästa aktivitetsskapare och konferensarrangörer till Arenan. Allt detta borgar för bästa tänkbara samarbete med Kristinehamns kommun och för att Arenan ska utvecklas till en mötesplats. För KunskapsPorten är det en del av affärsidén att inte bara äga och förvalta fastigheter, utan att medverka till att det skapas liv och verksamhet i våra fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige