Image
Amex lounge 3, Arlanda.
Amex lounge 3, Arlanda. Bild: American Express

American Express nya lounge på Arlanda störst i Norden

Uthyrning Den 4 april öppnar American Express sin nya lounge på Arlanda flygplats i Stockholm, belägen i Terminal 5 mellan gate E och F. Med sina nära 700 kvadratmeter är den nya loungen dubbelt så stor som den tidigare, vilket dessutom gör den till den största loungen som American Express hittills har haft i Norden.
Publicerad den 4 April 2024

– Som ett led i den fortsatta utvecklingen av Arlanda är det extra roligt att vi får en helt ny lounge och fortsätter vårt samarbete med American Express på Marknadsplatsen i Terminal 5, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och försäljning på Swedavia.

Med inspiration från skandinavisk natur, enkelhet och minimalism har Maria Whyte och hennes team har designat loungen vad gäller material, färgval och möbler.

– Vi är stolta över att ha fått i uppdrag av American Express att designa deras nya lounge på Arlanda. Det här är en fantastisk möjlighet för oss att skapa en inspirerande lounge för Centurion- och Platinum-medlemmar som verkligen lämnar ett starkt avtryck vad gäller estetik, upplevelse och funktion, säger Maria Whyte, grundare av Arkitektstudion Whyte Lilja.

– Vi ser fram emot att välkomna våra berättigade medlemmar till vår nya lounge och ge dem den absolut bästa starten på deras resa, säger Philip Trocmé, Country Manager, Nordics på American Express.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige