Image

800 nya bostäder i Barkarbystaden

Bygg Järfälla kommun har tecknat avtal med byggherrarna Byggvesta, Peab, Wallenstam och Brabo för att bygga omkring 800 bostäder i den nya stadsdelen Barkarbystaden. - Dessa avtal med byggherrarna, som nu blir våra samarbetspartners, är en viktig milstolpe i etablerandet av Barkarbystaden, säger kommundirektör Anders Major. Arbetet med att färdigställa detaljplanen går nu vidare.
Publicerad den 17 December 2010

Barkarbyfältet byggs successivt ut till en helt ny stadsdel, med planer för cirka 6 000 arbetsplatser och 5 000 bostäder.

Det nya området har nära till vägar och kollektivtrafik, alldeles intill naturreservatet vid Säbysjön och Barkarby Handelsplats.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige