Image

Järntorget bygger i Barkarbystaden

Bygg/Arkitektur Järntorget Bostad bygger 36 radhus i fyra längor i kvarteret Barkarby Äng i Stockholm.
Publicerad den 15 April 2013
Martin Arkad. Bild: Järntorget Bostad
Martin Arkad.

Den 21 april startar Järntorget försäljningen av den första etappen av radhusprojektet Barkarby Äng i Barkarbystaden.

I Barkarbystaden kommer finnas allt som hör en stad till – närservice, butiker, skolor med mera. Idag finns hela Barkarby handelsplats och Ikea inom nära avstånd.

På det gamla flygfältet i Barkarby växer en helt ny stadsdel fram med 5 000 bostäder och 6 000 arbetsplatser. Barkarbystadens läge och kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det bara 15 minuter till Stockholm Central från Barkarby pendeltågstation. Arlanda och Bromma flygplats når du inom 25 minuter med bil. Byggnationen av Barkarby Äng beräknas börja tredje kvartalet 2013.

Inflyttningar planeras med början våren 2014.

– Det bästa med projektet kanske ändå är priset. För under tre miljoner kronor går det här att köpa ett nybyggt radhus på 126 kvadratmeter i utmärkt läge i Stockholm, säger Martin Arkad, vd för Järntorget Bostad.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sannolikt med sprickande bostadsbubbla: "Politiken måste desarmera krisen"

Bostäder Hur måste eller bör bostadspolitiken förändras och vad är solidarisk bostadspolitik? Det har en grupp på sex forskare har kartlagt i boken "Kris i bostadsfrågan". Fastighetssverige ringde upp en av forskarna för att höra vad de kommit fram till.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige